HEJ – Jeg hedder Inger.

 

Jeg ELSKER personlige og lækre gaver, det giver virkelig en dejlig følelse at blive anerkendt på den måde.   Det viser også, at giveren har haft STOR omtanke og brug tid (som er meget værdifuldt i dag), hvor alt går stærkt.

 

Du kan ikke gøre det om, for når gaven er afleveret, er der ingen vej tilbage.

 

Derfor kunne jeg faktisk slet ikke lade være med at lave webshoppen Green-Trust som har været undervejs i nogle år uden at jeg helt kunne sætte en finger på hvordan projektet skulle gennemføres.

 

Netop på den måde kunne jeg også gøre det lidt nemmere for dem som søger en speciel gave, og samtidig vise flere forskellige personlige alternativer til både børn og voksne.

 

Jeg er uddannet stylist, maler abstrakt når jeg har tiden til det – generelt elsker jeg god kvalitet og go’ design. Desuden er jeg vild med at finde gaver til familie og venner som helst skulle ramme i plet med et ikke opdaget behov, nemlig som først opstår når de har modtaget gavenJ . Jeg elsker min familie og sætter stor pris på at finde ting og gaver som jeg ved vil gøre dem glade – det er det bedste jeg ved.

 

EN TING ER JEG SIKKER PÅ:  ”Du kan ikke gøre det om”

 

Til sidst vil jeg lige nævne for dig, at vi i Green-Trust har over 30 års erfaring og vi BRÆNDER for god kvalitet med service som en selvfølge.

 

Jeg ser frem til at handle med dig. 🙂